Nu är vintern här, det är nu den 14/11-2017 och snön har inatt lagt sitt täcke över Boden, det känns genast lite trevligare att vara och färdas efter vägarna som annars varit mörka och nästan lite farliga att åka på.

Jag vill passa på att gratulera Agnetha Medfors som blev vinnaren av hösttävlingen och får en gratis fotografering. Hon har redan några förslag på hur och var hon vill ta bilderna.
Jag har haft det lite hektiskt på sista tiden med allt man skall hinna med som företagare, allt från beställningar till leverans, både inom fotograferingens värld samt min andra del i företaget, smyckes tillverkningen. Men det är roligt när det händer saker och jag får ge kunderna de dom vill ha, både i bilder och smycken.

Så nu ser jag fram emot vintern och alla fotograferingar både utomhus och inomhus.
Ha en bra vecka på er alla

/ Elisabeth