Att gå kurs är både lärorikt och utvecklande

Under fyra tillfällen under två veckor har jag gått en kurs som heter ”Gör mer affärer med bättre kommunikation där Staffan Lind som äger webbyrån Editerat varit kursledare.
Mycket lärorik kurs där jag fått lära mig mycket om hur jag kan vidareutveckla både företaget samt få mer kunder och försäljning, så detta hoppas jag genererar ännu fler nöjda kunder framöver.
13221631_1393454007332492_5133853996338854517_n

 

Under kursens gång har jag även fått lära känna många fantastiska företagare, allt från de som säljer internet,tv och telefoni tjänster till de som har eventföretag och hyr ut allt för event, även sig själv och anordnar barnkalas m.m

Bildkälla: fyrkantens party och event

Bildkälla:
fyrkantens party och event

Just den sistnämnda är väl någon man kan ha i åtanke om man skall gifta sig, då är det nära att hyra in  Fyrkantens party & Event  om man bor i Norrbotten, så slipper man själv planera allt. Hon hyr ut partytält, badtunna,bord, stolar, m.m

Malin som driver företaget är jätte duktig och driven så rekommenderar henne varmt.
Eftersom jag fotograferar bröllop och gärna vill att andra företag i Norrbotten skall få mera arbeten så vill jag försöka pusha för de företag som man kan behöva anlita vid till exempel ett bröllop.

Jag hoppas mer personer  får upp ögonen för fyrkantens party och event för ibland kan man behöva hjälp utifrån.

 

instagram-1355473_1920

bridal-1081869_1920

affair-1238430_1920

Så vilken vinst att anlita två företag i samma kommun där man behöver bådas tjänster.