Medan andra arbetar 07.00 – 16.00 så arbetar jag även timmar som inte finns.

Det har varit ganska bråda dagar nu eftersom jag haft många fotograferingar både dagar och kvällar, och samtidigt har jag utställning på Havremagasinet i Boden där jag ställer ut fotografier med temat En bit av Norrland.

Du kan läsa mer om utställningen på http://bodensfotoklubb.se/2015/03/20/vernissage-med-elisabeth/

Aurora moment

Snart är utställningen över och då skall fotografierna varsamt plockas ner, och nästa skall ställa ut, men än finns det möjlighet att se den för de som inte hunnit och bor i närområdet, fotografierna kommer plockas ner den 7.4- 2015. Så välkommen för er som vill njuta av det vackra vi stressar förbi varje dag, verkligheten utanför.

De fotografier som finns på utställningen går nu att boka för köp på hemsidan, dessa finner man under galleri: fotografi försäljning
Ta gärna en titt och en funderare samtidigt, kan finnas någon du faller för, eller som du skulle vilja köpa och ge bort som gåva, en bit av Norrland är väl aldrig fel att få.
Nu blir det nya tag med att sätta sig och planera inför en porträtt fotografering som en i Boden vunnit, så jag tackar för visat intresse och hälsar välkommen åter

/ Elisabeth