Nu är vintern i antågande och jag kan bara se tillbaks och säga att sommaren och hösten inte alls varit vad den borde vara.
Kall sommar där bad och sol varit lika med noll, däremot har jag hunnit göra många fotoresor där jag lyckats få fina bilder trots avsaknaden av solen.
Hösten har varit kall men fin vilket inneburit många fina höstbilder i vackra färger, så på sätt och vis har väl hösten haft sin charm trotts allt.

Nu har jag börjat jobba mer med hemsidan igen och detta innebär en del förändringar, förändringar till det bättre är mitt mål. Det skall bli lättare för dig som kund att kunna se vilka olika fotograferingar och uppdrag jag gör.

Jag kommer försöka stänga ner en del sidor jag inte hinner vara på då jag kommer fokusera på hemsida, facebook, blogg, instagram samt fotosidan.

Sedan har jag ju nu ett hösterbjudande som jag kommer stänga ner eftersom vi nu fått förvarning med minusgrader att snön väntas under veckan.
Så jag tackar alla som passade på att utnyttja hösterbjudandet och önskar er lycka till med era nya bilder. Har även en höst tävling som jag skall dra vinnare på, det innebar en höstfotografering den också, men om nu snön faller på Torsdag som meteorologerna förutspått så kommer den bli en inomhus ( studio) fotografering. jag hoppas inte vinnaren har någonting emot det. Finns ju en fördel, personen slipper frysa..

 
Ja som sagt så händer det mycket spännande just nu inom fotograferingen som till exempel fotokurs
med en organisation i boden där du som nybörjare kan anmäla dig och ha mig som kursledare, se DENNA LÄNK och en del annat som jag inte riktigt ännu kan berätta någonting om, men tids nog får ni veta det.
Men jag ser fram emot vinterns fotobokningar av både privatpersoner samt företag.

Så tills vidare, ha en skön vecka

/ Elisabeth