Det har varit några intensiva veckor  med många olika fotograferings uppdrag.

Först har jag utfört några företags fotograferingar där kund skall använda bilderna till annonser samt annan företags relaterad marknadsföring. Sen har jag påbörjat en ny fotokurs som snart går in på sista delen, som kommer handla om lång och kort slutartid vilken kommer hållas i Storforsen, bara vädret blir bättre och det börjar grönska lite mer.

Helgen den 17/5-15 deltog jag i Halv-fotomaraton som några ur Bodens fotoklubb anordnade, det var med 11 stycken glada foto entusiaster, jag en av dessa.
Det var en härlig dag där man fick olika fototeman för varje timme, där utmanade man sig själv till att inte ta den första bästa motiv  för temat som dök upp, utan var tvungen tänka lite utanför ramarna, så på kvällen avgjorde en jury de vinnande bilderna för varje tema och jag vann ena kategorin som hette Motpoler samt tredjeplatsen i Skuggan är motivet och tomhet.
Tidningen Extra följde oss hela eftermiddagen och kvällen, så även i ett reportage fick man vara med,  i tidningen Extra  (Se länk)

IMG_3502.2

Motpoler

IMG_3494 kopiera

Skuggan

IMG_3577 kopiera

Tomhet

Sen har jag även fått några bokningar till bröllopsfotograferingar som kommer utföras under sommaren och hösten, samt en förfrågan om events fotografering där jag fått lämna en offert till arrangören och denna återkommer med besked om det blir jag eller inte som får utföra fotograferingen, så jag kan väl säga att bokningarna rullar in och man jobbar på.

Ha en skön helg på er alla.