Nu har det varit en intensiv period med många fotorelaterade saker.
jag har fått fotograferingsförfrågningar angående bröllop, har sålt bilder till ett eventföretag samt till företag via internet.
Har för två veckor sedan utfört en föreningsfotografering, och denna vecka har jag stått på Sävastdagen. Har några event kvar innan hösten är här och sen skall jag även fotografera Företagsdagen i Vidsel i slutet av september.
Kommer hålla en fotokurs  i början av oktober för de som är intresserade, bara höra av er till mig

Ja det var någon klok människa som sa till mig att det tar cirka fem år att etablera sig på marknaden när man startar företag, och det har snart gått tre år och nu börjar uppdragen bli många och en del stora, så denna människa hade rätt. Man försöker få timmarna på dygnet att räcka till och många frågar mig när jag sover, mitt svar är
– När jag blir trött nog.
Jag älskar ju att arbeta med människor och att få utföra en fotografering för någon och att göra denna glad blir jag också glad av, det ger mig energi och tro till att fortsätta med det jag gör och att det jag gör är rätt.

När jag är ute och gör sina uppdrag så stöter jag ofta på någon jag knyter kontakter med vilket i sin tur ger kunder, alltså ringar på vattnet.
Skall i dagarna ta kontakt med en kvinna om en fotoutställning till våren eller sommaren, vi får se vilket det blir.
Sen jobbar jag på ett stort projekt som skall vara klart till sommaren som i nuläget är lite hemligt, så det kan jag inte berätta mer om i nuläget, men det kommer när allt är klappat och klart.

Håll till godo med några sen sommarbilder

The old and the berrel

The old and the berrel

Sävastdagen med dess utställare & försäljare

Sävastdagen med dess utställare & försäljare

Badväder i sommarvärmen

Badväder i sommarvärmen

Nu försöker jag bara fokusera på nuet och tar en dag i taget så jag gör allt i rätt ordning och inte missar någonting.

Ha en skön vecka på er alla.

/ Elisabeth