Naturfotografering

Häng med på en fantastisk fotoupplevelse! Gå en naturfotokurs, lär dig alla knep och bli en bättre fotograf eller bättre på att hantera din digitalkamera .

Kombinera en lektion om grundläggande kamerateknik med praktisk fotografering i vacker och spännande landskapsmiljö. Förbered dig på ett fotoäventyr fullt av upplevelser!

Vill du lära dig fotografera och samtidigt njuta av en underbar naturupplevelse? Då ska du gå en halvdagskurs (6 tim) i naturfoto! Denna upplevelse riktar sig till nybörjare och hålls ute i ett vackert och naturlandskap där det kan bli att fotografera allt från vind, vatten,vågor, skog, sol, blommor, naturen står i fokus. En erfaren fotograf och utbildare lär dig alla knep om hur du blir en bättre naturfotograf. Inga förkunskaper krävs.

I kursen ingår teori samt praktisk fotografering med övningar och lärorika fotouppdrag. Vi går genom kamerans inställningar, grundläggande bildkomposition samt naturfotografens utrustning. Efter din fotoupplevelse kommer du kunna ta kontroll över din kamera och dessutom förstå vad du ska tänka på för att ta riktigt fina bilder.

Häng med på en fantastisk och lärorik fotoupplevelse i naturen!

Exempel på vad kursen innehåller:
– Kamerans inställningar med fokus på natur/ landskapsfoto
– Slutartider och val av bländare
– Bildkomposition i naturen
– Hur du skapar bilder med känslor och starka budskap
– Hur du fotograferar i svåra ljusförhållanden
– Naturfotografens objektiv och utrustning
– Hur du försäkrar dig om att ta riktigt fina bilder

Bra att veta

Inga förkunskaper krävs. Ta med systemkamera, stativ, extra batteri, minneskort, samt skor med bra grepp.
Höst vinter och vår rekommenderas att ta med varma kläder i flera lager samt mössa och vantar. Kaffe eller te samt fikabröd ingår, kan hända det blir grillning om vädret tillåter.

 Pris: 900Kr/ per person

 Tillgängliga orter
 Norrbotten

 När
 Året runt

Varaktighet
6 timmar

Antal deltagare
För en person, eller i grupp (1-6 p.)